Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ithacanet - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟ: Η σιωπή των ...εριφίων

Αναγνώστης μας μας προώθησε το παρακάτω άρθρο σχετικά με το νέο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Πηγή: http://www.ithacanet.gr/

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟ: Η σιωπή των ...εριφίων

Αποφασίσαμε να το παίξουμε μεγαλοδημοσιογράφοι - πονηρούληδες. Ήγουν, ειδήσεις σε δόσεις.

Όμως, εκεί που δεν θα "το παίξουμε" είναι η φωτιά και το τσεκούρι στους προσκυνημένους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΜΕ (πλην Αλεβιζόπουλου), ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ δεν είδε τι έπαιξε και τι συνεχίζεται να παίζει στο θέμα που λέγεται "περοκέ", συγνώμη, δημαρχείο Κεφαλ(λ)ονιάς.

Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι νομίζουν πως το θέμα έληξε, επειδή ο δυστυχής νέος δήμαρχος, για να καλύψει τις "πατάτες" των συμβουλατόρων του, υποχρεώθηκε να δηλώσει "χορηγός".

Ούτε ένας "δεν πρόσεξε" αυτό που έγραψε ο "Αντι-ταμερλάνος":

Το κτήριο της τράπεζας, τώρα "δημαρχείο Κεφαλ(λ)ονιάς, χάρις στις παράνομες εργασιίες αλλαγής χρήσης, για να ικανοποιηθεί το βλαχομπαρόκ style της εξουσίας, χαρακτηρίστηκε "αυθαίρετο". (Μετά από καταγγελία ανώνυμου πολίτη)

Εμείς, δεν το πιστέψαμε, γιατί την πληροφορία την έδωσε ένας ψευδώνυμος τύπος που κάνει πλακίτσες. Μάθαμε, όμως, πως έτσι είναι.

Καλή αρχή. Προβλέπεται μια επιτυχημένη δημαρχιακή περίοδος.

Α, και κάτι άλλο. Έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για έρευνα.

Δεν μας "ενδιαφέρει" η θητεία, προς ώρας.

Μας ενδιαφέρει και πολύ , όμως, το παιχνίδι της σιωπής.

Κανένας πολιτικός και κανένα δημοσιογραφικό λαγωνικό δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν έμαθε πως έχουμε 1. κτήριο αυθαίρετο και 2. εισαγγελική παραγγελία;

Τόσο ασήμαντο είναι; Τόσο δύσκολο να το μάθουν; Αυτά, για την ώρα. Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε τον εισαγγελέα να βρει άκρη. Όχι πως θα προκύψει κάτι σημαντικό. Θα το κάνουμε, μόνο και μόνο, γιατί προτιμάμε τις κωμωδίες από τις τραγωδίες. Με τρέλα.


ΥΓ. Στους κκ Κοτσιλίνη και Γκισγκίνη, που επί μέρες έκαναν "γαργάρα" το θέμα, και κάτι ψέλισαν στο α' δημ. συμβούλιο, τους λέμε, "δεν πειράζει". Έχει ξεκινήσει η "αντιπολίτευση των πολιτών". Εσείς μπορείτε να παριστάνετε την αντιπολίτευση. Στο περοκέ παίζετε. (Για τον κ. Μιχαλάτο, δε λέμε κουβέντα. Εϊναι συμπρωταγωνιστής).

Αρχικό Άθρο: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟ: Η σιωπή των ...εριφίων

2 σχόλια:

  1. Πρακτικά ο τίτλος αυθαίρετο λόγω αλλαγής χρήσης και η εισαγγελική παραγγελία ουδεμία σοβαρή επίπτωση έχουν. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τα θέλουμε και όλα με τη μία. Σιγά σιγά ρε παιδιά. Η Κεφαλονιά ακόμη γιορτάζει την απελευθέρωσή της! Φαίνεται οτι αυτή η απελευθέρωση είναι πολύ πιο γενική: απελευθέρωση απο νόμους και ρυθμίσεις. Και βέβαια που να δει ο εισαγγελέας, η πολεοδομία και όποιος άλλος μπορεί να εμπλέκεται τα έργα στο Περοκέ-Δημαρχείο. Δεν είναι καν μέσα στην πόλη. δεν είνα απέναντι από τη Νομαρχία, δε φαίνεται από το Δικαστικό Μεγαρο, δεν περνάει κόσμος από εκεί.
    Όσο για τις γαργάρες, ακόμη δεν είδαμε τίποτε. Κυοφορείται καυτή τούμπα. Μπορεί και να σκάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.