Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ιστοσελίδες (πρώην Δήμου) Σάμης: Οι μόνες ανενεργές στο νησί (;)

Είπαμε σήμερα να ελέγξουμε την κατάσταση των συνδέσεων που έχουμε στο Ρουπάκι μετά την μετάβαση από τον "Καποδίστρια" στον "Καλλικράτη".

Διαπιστώσαμε ότι οι "Σαμικές" συνδέσεις φαίνεται να είναι ανενεργές. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τις ιστοσελίδες
Aναμενόμενο θα μου πείτε, δεν υφίσταται πια Δήμος Σάμης. Σωστό. Το αναμενόμενο όμως θα ήταν ένα μήνυμα "μετάβασης" σε αντίστοιχη ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλονιάς, της Δημοτικής Κοινότητας Σάμης. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει (εκτός αν πετύχαμε τους servers των ιστοσελίδων σε άσχημη μέρα).

Στη συνέχεια όμως, είπαμε να δούμε τί γίνεται και με τις ιστοσελίδες των υπόλοιπων πρώην Καποδιστριακών Δήμων.

Είδαμε λοιπόν τις παρακάτω ιστοσελίδες:
Υπάρχει κάποιος λόγος που όλες οι επίσημες ιστοσελίδες του πρώην Δήμου Σάμης είναι ανενεργές; Γιατί οι αντίστοιχες ιστοσελίδες όλων των άλλων (πρώην) Καποδιστριακών Δήμων λειτουργούν κανονικά; Έχει να κάνει με σύμβαση, για παράδειγμα, στην εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης των ιστοσελίδων; Νομίζουμε ότι πρέπει να έχουμε μια απάντηση.

Ρουπάκι

8 σχόλια:

  1. Προσθέστε στις ανενεργές και το http://www.sami.gr
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτήσετε τους τρεις νέους Δημοτικούς Συμβούλους και τον εκ Διλινάτων τοπάρχη της περιοχής.Βέβαια η ιστοσελίδα της ΚΕΤΑΠ και ενεργή που ήταν δεν πρόσφερε κάτι ιδίως προς το τέλος.Είχαν φροντίσει γιαυτό ο πρόεδρος της(υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) Και ο αντιπρόεδρος της(υποψήφιος χωρίς σταυρό αντιπεριφερειάρχης) ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είμαστε ανενεργοί και υπνώττουμε ως τοπική κοινωνία, νάταν μόνο η ιστοσελίδα... Εδώ είμαστε στον "κατά φαντασία Δήμο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eftixos kai hrte o kalikratis.allios tha eixame dimo karabomilou,dimo tzanetaton ,dimo katapodaton,dimo grizaton,dimo koulouraton ,dimi pirgiou kai kai kai.me alla logia kathe xorio kai dimos.kai etsi oi perissoteroi kefalonites that eitan dimosioi ypaliloi.giati enas dimos xreazete kammia 50-80ria xaramofahdes,gia na leitourgisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καλλικράτης ερίμωσε τη Σάμη. Κατά τα άλλα, όσοι τρώανε πριν τρώνε και τώρα.Μαζεύτηκαν τα πάντα στο Αργοστόλι. Για να τρώνε εκεί οι ίδιο περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H TIMI POU O KALOS ANTROPOS PLIRONI GIA TIN ADIAFORIA TOU STA KINA EINE NA KIBERNITE APO KAKOUS ANTROPOUS.

    O LOGOS POU KIBERNITE H ELLADA KAI H KEFALONIA APO KAKOUS ANTROPOUS EINE GIATI DEN YPARXOUN ARKETOI KALOI KAI DIKEOI ANTROPOI.

    DIEFTARMENOS LAOS VGAZEI DIEFTARMENOUS POLITIKOUS.

    EPOMENOS EIMASTE AXIOI TIS MOIRAS MAS.

    A.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά πολύ πράγματα λες, φίλε/φίλη. Αλλά σε παρακαλώ, γράφε στα ελληνικά. Τα γκρήγκλις εκτός του ότι είναι αντιαισθητικά και άκρως απαράδεκτα συν τοις άλλοις είναι τραγελαφικά, αστεία. Για παράδειγμα, έγραψες τη λέξη "άνθρωπος" τρεις φορές. Επειδή στην αγγλική γλώσσα δεν υπάρχει "θ" έγραψες "άντροπος". Γράφε, σε παρακαλώ στα ωραία Ελληνικά μας που δε φταίνε σε τίποτα αν εμείς είμαστε και σωστά όπως λες, "άξιοι της μοίρας μας"!

    ΝΟΒΟΤΙΑΔΗΣ
    (ήταν αρχαίος Σαμαίος ρήτορας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.