Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σύλλογος Σαμικών - Αθλητική Εκδήλωση προς τιμή του Φ.Τσιλιμιδού

Αγαπητέ Φίλε και Συμπατριώτη
Με ιδιαίτερη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον άδικο χαμό του Φώτη Τσιλιμιδού στην πιο τρυφερή και δημιουργική ηλικία. Του φίλου, του καλού συναδέλφου και συμπατριώτη. Χωρίς τελειωμό είναι ο πόνος και η θλίψη όλων εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για τον ελληνικό αθλητισμό και για τα τεκταινόμενα στο νησί που αγαπάμε.
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον γενικό διευθυντή του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κ. Θανάση Μουίκη λάβαμε την απόφαση να διοργανώσουμε μέχρι τον προσεχή Ιούνιο μια σημαντική αθλητική εκδήλωση στο Αργοστόλι προς τιμή του αείμνηστου και πολυαγαπημένου Φώτη Τσιλιμιδού. Σε συνεργασία με φορείς της δημοσιογραφίας (ΠΣΑΤ), αλλά και ευρύτερα του Αθλητισμού.

Άγγελος Αρτελάρης

Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.