Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σάμης

Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών παρά την επικράτηση και στις δυο Κυριακές του συνδυασμού "Νέα Εποχή" στην Σάμη με μεγάλη διαφορά, που έπρεπε να έχει και την πλειοψηφία στην Δημοτική Κοινότητα εν τούτοις "ο Καλλικράτης" την καθήλωσε στην μειοψηφία του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, "δωρίζοντας" την πλειοψηφία στην Δημοτική Κοινότητα στον συνδυασμό "Ισχυρή Κεφαλονιά".

Την Κυριακή 2-1-2011 στις 11 το πρωί στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Σάμης και τώρα "Κατάστημα Δημοτικής Κοινότητας" οι εκλεγέντες:
  1. Βάλσαμου - Αντωνάτου Όλγα (συνδυασμός Ισχυρή Κεφαλονιά)
  2. Κάραλης Βασίλης (συνδυασμός Ισχυρή Κεφαλονιά)
  3. Κοντογεώργη Ελένη (συνδυασμός Ισχυρή Κεφαλονιά)
  4. Βαγγελάτος Ζήσιμος ( συνδυασμός Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά)
  5. Στεφανάτος Σπύρος (συνδυασμός Αγαπημένη Κεφαλονιά)
Μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους συμβούλου του συνδυασμού "Ισχυρή Κεφαλονιά" που είναι η κα Βάλσαμου - Αντωνάτου Όλγα συνήλθαν σε συνεδρίαση για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου.

Μετά από πρόταση της πλειοψηφούσας συμβούλου εκλέχθηκαν:
  • Πρόεδρος ο κος Κάραλης Βασίλης με τέσσερις ψήφους και ένα λευκό, και,
  • Αντιπρόεδρος η κα Κοντογεώργη Ελένη ομοίως.
Το νέο αυτό σχήμα λέγεται ότι προέκυψε μετά από επίσκεψη του δημάρχου Κεφαλονιάς σε συνεργάτες του και την συνεργασία που είχε με το πρώην δήμαρχο Σάμης και τους νεοεκλεγέντες συμβούλους Σάμης στο δήμο Κεφαλονιάς.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο σύμβουλος κος Ζήσιμος Βαγγελάτος επεσήμανε στο νέο πρόεδρο
την εγρήγορση του προκειμένου όλες οι υπηρεσίες και οι υπηρετούντες σε αυτές υπάλληλοι να παραμείνουν στην Σάμη, να μην ελαττωθούν οι υπηρεσίες και να οργανωθούν προς το ορθότερο για την καλύτερη παροχή εξυπηρετήσεων προς τους πολίτες της Σάμης ενόψει των εξελίξεων στον νέο Δήμο Κεφαλονιάς μέχρι να παρέλθει το επταήμερο για το επόμενο συμβούλιο.

Στο νέο σχήμα ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό της Σάμης μας.

Ζήσιμος Βαγγελάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.