Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Νέα Εποχή Για Την Κεφαλονιά - Δελτίο Τύπου Συνάντηση με Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαξιωμένοι αισθάνονται οι υπάλληλοι του Δήμου Κεφαλλονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 στο Αργοστόλι συνάντηση μελών του Συμβουλίου των Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» κ. Μάρκο Κοτσιλίνη. Εκ μέρους του Συλλόγου στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος κ. Αφροδίτη Κατσιβέλη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμος Φιλιππάτος και κ. Σπύρος Βαλλιανάτος. Από τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» παρευρέθηκε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Ζαπάντης.
Οι υπάλληλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους και μετέφεραν το αίσθημα της απαξίωσης και του παραγκωνισμού τους από τη νέα Δημοτική Αρχή. Δεν έχουν, μέχρι σήμερα, καμία πληροφόρηση για σοβαρά θέματα που τους αφορούν άμεσα και τα οποία επεξεργάζεται η Δημοτική Αρχή.
Τέτοια θέματα είναι:

1. Ο νέος Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς.
2. Το μέλλον των υφιστάμενων Νομικών Προσώπων του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων και ειδικότερα των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).
3. Το μέλλον των υπαλλήλων για τους οποίους έχουν εκδοθεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
4. Η καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας των υπαλλήλων που παρατηρείται έως τώρα.

Ο κ. Κοτσιλίνης αναγνώρισε, όπως πάντοτε, τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο που έχουν οι υπάλληλοι για να ασκείται σωστή διοίκηση και ιδίως σήμερα για να έχει επιτυχία η οργάνωση και η λειτουργία του νέου Δήμου.
Πάγια θέση μας είναι ότι όσοι υπάλληλοι έχουν δικαιωθεί δικαστικά πρέπει να προσληφθούν άμεσα. Επίσης οι τυχόν μετακινήσεις υπαλλήλων πρέπει να γίνουν με κριτήρια ανάλογα με τα προσόντα, τις λειτουργικές ανάγκες, τις ειδικές γνώσεις και κυρίως με συνεννόηση ώστε να μην ανατραπεί ακόμη και ο οικογενειακός προγραμματισμός των υπαλλήλων.
Πιστεύουμε ότι πρέπει να παραμείνουν ισχυρές αποκεντρωμένες υπηρεσίες στο Δήμο Κεφαλλονιάς ώστε να μην υποβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Κατανοούμε την ανησυχία των υπαλλήλων και δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στα αιτήματά τους όπως και την προθυμία μας για συνεχή συνεργασία!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
26-01-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.