Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δελτίο Τύπου-Νέα Εποχή Για Την Κεφαλονιά: Σχετικά με τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο κτίριο του Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης

Αργοστόλι 17/01/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο κτίριο του Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης, εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και την αντίθεσή μας σε πράξεις βίας, όπου και να γίνονται.
Στα σχολεία, ιδιαίτερα, που αποτελούν χώρο που προάγουν την ελευθερία της σκέψης, τη διακίνηση των ιδεών και συμβάλλουν στη διαμόρφωση των νέων ανθρώπων οι πράξεις βίας προκαλούν όχι μόνο θλίψη αλλά και επιτακτική την ανάγκη όλοι μας να προστατεύσουμε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο.


Από το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. Ξεχασατε να εκφρασετε και τη βαθυτατη θλιψη-σας!... η μηπως εχχχχΕστηκετε;!...
    Τα σχολεια παραγουν θλυμενες-μιξοκακομοιρικες ανθρωπομορφες φιγουρες με σταυρωμενα τα χερια, σκυφτουλικες, ουτε καν σκυφτες, που περιμενουν αλλες την ανασταση κι αλλες την δευτερα παρουσια! ...Και αυτο γιατι ΔΕΝ προαγουν την ελευθερια στην "κ ρ ι τ ι κ η" σκεψη ωστε οι ι δ ε ε ς να ΜΗΝ διαμορφωνοντε σε "ξιλινες" ι δ ε ο λ ο γ ι ε ς Δηλα-δη σε Φ Α Σ Ι Σ Μ Ο ! Να λοιπον "η μ α ζ α των π α ρ ο μ ο ι ω ν" και οχι "η π ο λ ι τ ε ι α των π ρ ο σ ω π ι κ ο τ η τ ω ν" !!!, να κι η κολαση της πληθωρας και του μονοτονου, να κι οι βανδαλισμοι!, να κι ο θανατος!, να και το ξεκληρισμα!
    Καταλαβατε εσεις εκει κατω, στο "ΥΠΟΓΕΙΟ", " γ ε ν ι κ ο α ν θ ρ ω π ο ι ";;;
    πρφφφ..."Γραφειο Τυπου" σου λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι όταν διαβάζω τέτοιες ανακοινώσεις αν έχουν πνιγεί στη δουλειά στα γραφεία τύπου. Εγκαταλείψτε τα "εγχειρίδια ανακοινώσεων" και γράψτε δυο κουβεντες που να εχουν σχέση με το σήμερα! Δεν είναι τόσο δύσκολο! Αυτές οι ανακοινώσεις είναι ....τριακονταετίας. Θα μπορούσε να την υπογράφει κάποιος που ζει μίλια μακριά από τη Σάμη. Εσεις που ζείτε; Επιτέλους γίνετε χρήσιμοι. Ξυλινοι!

    Πάραλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.