Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου


Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος", αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου).

Σταχυολογούμε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όσα σχετίζονται άμεσα με την περιοχή της Σάμης:

  • Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τουρισμού Ανάπτυξης και Πολιτισμού (ΚΕΤΑΠ) Σάμης.
  • Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία "Οργανισμός Νεολαίας-Άθλησης-Πολιτισμού Δήμου Σάμης (ΟΝΑΠ Σάμης)".
  • Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας Μελισσάνης, Δρογκαράτης, γραφείο πληροφοριών, παραλία Αντισάμου.
Δείτε την ανακοίνωση και τα θέματα για συζήτηση στο Kefaloniaphotonews

Πηγή: Kefaloniaphotonews.gr



2 σχόλια:

  1. ο Παρίσης διόρισε πρόεδρο της ΚΕΤΑΠ δηλαδή υπουργό πολιτισμού της ακμαίας ΣΑΜΗΣ το Φιοραβάντε και υφυπουργό το Θεόφιλο Μιχαλάτο. Ε ρε γλέντια και περηφανια οι κουλτουριάρηδες ΣΑΜΙΚΟΙ.Ακόμα δεν είδατε τίποτα,ακολουθούν σπηλιές και παραλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας μεταφερω απο το kefaloniaphotonews ενα κομμάτι του σχολιασμού του ΔΣ:

    "Όπως ο κ. Φιορεβάντες.
    Όσοι μπορείτε παρακολουθήστε πώς αντίδρασε ο κύριος αυτός που τον τοποθέτησε ο Δήμαρχος Πρόεδρο στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΗΣ.
    Ο άνθρωπος χέστηκε από τη χαρά του.
    Γέλαγε και δεν έλεγε να σταματήσει.
    Θα κάνει κουμάντο και στα σπήλαια.
    Οπότε καταλαβαίνετε τη χαρά του."

    Μη_μιλας_δε_κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.