Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένας «Open Coffee» για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Το Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ιδρύματος, διοργανώνει το πρώτο Open Coffee στη Λευκάδα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που στόχο έχει να αναδείξει την επιχειρηματικότητα και να ωθήσει τους φοιτητές προς την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση είναι έντονα διαφοροποιημένη από τις τυπικές ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν διαλέξεις και επικεντρώνεται κυρίως στη συνάντηση μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και επιτυχημένων επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και καλών πρακτικών.

Αμέσως μετά από μια στρογγυλή τράπεζα παρουσίασης επιτευγμάτων των τοπικών επιχειρηματιών, θα ακολουθήσει εκτενής συζήτηση και προβληματισμός. Το Open Coffee Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Sokolata Vera, Εμπορικό κέντρο The City, Λευκάδα.

Υπεύθυνος: Αθανάσιος Κακαρούντας, Προϊστάμενος Τμ. ΕΠΔΟ.
Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος ΕΠΔΟ
τηλ. 26450-26160, e-mail: gram_epdo@teiion.gr

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.