Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

M. Mεταξάς: Μυκηναϊκές εγκαταστάσεις της ΚεφαλληνίαςΕπισκεφθείτε την σελίδα της "Εταιρείας Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας" που είναι σήμερα αφιερωμένη στις Μυκηναϊκές εγκαταστάσεις της Κεφαλληνίας. Μία προσφορά μνήμης και αναφοράς στον σημερινό εορτασμό της "Παγκόσμιας Ημέρας των Μνημείων" (18 Απριλίου).

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση της σελίδας για το σύνολο των προϊστορικών θέσεων της νήσου Κεφαλληνίας.

http://www.facebook.com/EtaireiaMeletonProistorikesKephallenias

Πηγή: http://kefalonianet.blogspot.com/2012/04/blog-post_1514.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.