Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Προβολή Οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με την κατασκευή Παραδοσιακού Πνευστού Μουσικού Οργάνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Σ. Τυπάλδου Τ.Κ .28200 Ληξούρι Κεφαλονιάς
Thl. 2671092855, Fax 2671092856
e-mail gr_soundtech@teiion.gr, www.teiion.gr, http://thmo.teiion.gr


ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Σε συνέχεια του διημέρου σεμιναρίου σχετικού με την Αιγαιοπελαγίτικη τσαμπούνα (άσκαυλος) που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα στις 10 και 11/2/2012, ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στο Ληξούρι Κεφαλονιάς προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικού με την κατασκευή του άσκαυλου το Σάββατο 31/3/2012 στις 5 μ.μ. Το υλικό διέθεσε ευγενικά η ομάδα έρευνας της τσαμπούνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (επικεφαλής: κ. Α. Αναστασίου). Παράλληλα, θα διανεμηθούν οι υπόλοιπες βεβαιώσεις παρακολούθησης του αρχικού σεμιναρίου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του έργου «ΙΟΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ: ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΙΜΑ-1)» (Δράση 9 «Ανακατασκευές μουσικών οργάνων» με επίκεντρο το Κεφαλονίτικο σκορτσάμπουνο) της πράξης «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ»

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/2012

  • 17.00 – 19.00 Προβολή DVD κατασκευής τσαμπούνας και παράλληλη συζήτηση
  • 19.00 – 19.30 Αποτίμηση – προγραμματισμός επόμενων δραστηριοτήτων

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. H προβολή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών (Γ2), στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου

Δρ. Γεώργιος Π. Ηλιάδης

Επίκουρος Καθηγητής

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.