Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

EEEEK Aργοστολίου: Ευχαριστούμε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων


Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αργοστολίου


Φαρακλάτα 28100Η Σχολική Κοινότητα του Ειδικού Εργαστηρίου (ΕΕΕΕΚ) Αργοστολίου, ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικής Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Παράρτημα Ληξουρίου, για την εκπόνηση Ακουστικής Μελέτης της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου, η οποία έγινε  με προσομοίωση του χώρου σε ειδικό πρόγραμμα Η/Υ.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος κ. Διονύσιο Κατερέλο και στον συνεργάτη του κ. Μιμηλάκη Στυλιανό – Ιωάννη για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία.


                                                                         Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ
                                                                             Κατερίνα Πετρούτσου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.