Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Nέα δρομολόγια από Κυλλήνη

Από το KefaloniaPress.

Sύμφωνα με πληροφορίες τα δρομολόγια της γραμμής Κυλλήνης-Πόρου πρόκειται να αλλάξουν,θα παγματοποιούνται ως εξής:

  • Από Κυλλήνη προς Πόρο 9.00π.μ. και 17.30μ.μ.
  • Από Πόρο προς Κυλλήνη 6.45π.μ. και 15.00μ.μ.

Σε κάθε περίπτωση μία τέτοια κίνηση θα είναι εις βάρος κυρίως του τουρισμού αφού οι μονοήμερες εκδρομές δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται αφού θα είναι αδύνατον να έρθουν στις 10.30π.μ. στο νησί για να κάνουν τον γύρo του και θα πρέπει να φύγουν στις 15.00μ.μ.

Ήδη κάποιες εκδρoμές που ήταν να έρθουν την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα αναβληθούν λόγω αυτής της αλλάγης.

Μεγάλο πλήγμα θα είναι και για τον εμπορικό κόσμο του νησιού που θα αδυνατούν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους και να εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες του νησιού και ειδικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν που οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες.

Η ακτολποική εταιρία που τόσα χρόνια εξυπηρετεί το νησί μας, ας ρυθμίσει τα δρομολόγια έτσι ώστε να βοηθήσει το νησί σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την οικονoμία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=28700&Itemid=38

1 σχόλιο:

  1. Πως αλλαζουν οι καιροι. Λιγο καιρο πριν η "Ακτοπλοϊκη εταιρεία που τοσα χρονια εξυπηρετει το νησί μας" ήταν "Οι Ζακυνθινοί" που ούτε ΚΤΕΛ δεν καταδεχόμασταν να βάλουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.