Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ανακοίνωση Δημοτικού Συνδυασμού ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΘΑΚΗΣ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ μέρους του Δημοτικού Συνδυασμού ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΘΑΚΗΣ,

καταδικάζουμε

την υβριστική  και ιταμή επίθεση του Δήμαρχου Ιθάκης   Ιωάννη Κασσιανού κατά του κ. Σπύρου  Τσιντήλα.

Ο Σπύρος  Τσιντήλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό μας, την ώρα που  δούλευε  σε κατάστημα της πόλης μας, δέχτηκε  μια άνευ προηγουμένου  φραστική επίθεση από το Δήμαρχο, με περιεχόμενο χυδαίο και προσβλητικό.

Είναι αλήθεια πως τέτοιες συμπεριφορές στη πολιτική ζωή πρώτη φορά παρουσιάζονται στο τόπο μας. Είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο πρώτος πολίτης του νησιού  μας να απειλεί και  να υβρίζει έναν εργαζόμενο, προκλητικά και αναιτιολόγητα.

Ο Δήμαρχος συνεχίζει την προσφιλή του τακτική των απειλών και της φοβέρας. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπορεί να φοβίσει κανέναν και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να αποκαλύπτει το πραγματικό του ήθος.

Ένα ήθος διαμετρικά αντίθετο με αυτό που έχει επιδείξει ο Σπύρος Τσιντήλας, τόσο  στην προσωπική όσο και στην πολιτική του ζωή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.