Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, ώρα 8 μμ, εγκαινιάζεται στη Gallery Manifactura, Ζωοδόχου Πηγής 29 στα Εξάρχεια, έκθεση 15 καλλιτεχνών του Arteshop, με τίτλο " Paper ". Οι καλλιτέχνες δημιουργούν ευφάνταστες συνθέσεις, σχέδια, ζωγραφική, χαρακτική πάνω στο χαρτί με ποικίλα υλικά.

Στην έκθεση συμμετέχει με έργα του μικτής τεχνικής ο Κώστας Ευαγγελάτος.

Παράλληλα συνεχίζεται μέχρι τέλος Απριλίου η επιτυχημένη ατομική έκθεση ζωγραφικών έργων του, με νεφελογραφικά και προσωπογραφικά συμπλέγματα στο Κέντρο Δικανικών Μελετών του Καθηγητή Κώστα Ε.Μπέη, Αγ.Ισιδώρου 35 στο Λυκαβηττό, ενώ θα λάβει μέρος και στην 4η Διεθνή Περιφερειακή Εκθεση καλλιτεχνών,σε Θεσσαλονίκη, Σκόπελο και Πάτρα.

Μετά το Πάσχα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και θα παρουσιαστεί η επανέκδοση των λιθογραφικών σχεδίων του, με τίτλο " Μελανογραφίες του Ιονίου", Art-Est.

πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286
www.villarodopi.blogspot.com
www.gisi.gr/evangelatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.