Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σύνδεσμος Φιλολόγων: Εκδήλωση για τον Γ. Δροσίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλονιάς- Ιθάκης σε συνεργασία με το Σύλλογο "Οι φίλοι του Μουσείου Γεωργίου Δροσίνη" διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 60 χρόνια από το θάνατο του ποιητή Γεωργίου Δροσίνη στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει : Ομιλία για τον τιμώμενο ποιητή, απαγγελίες ποιημάτων του από μαθητές, προβολή βίντεο για το Μουσείο Γεωργίου Δροσίνη, ηχογραφημένη απαγγελία του έργου "Το μοιρολόι της όμορφης" από τον ίδιο τον ποιητή καθώς και μελοποιημένα ποιήματά του.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα εκτίθενται προσωπικά αντικείμενα του τιμώμενου ποιητή και ζωγραφικά έργα μαθητών του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου εμπνευσμένα από το έργο του.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.