Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εκλογές στο Σύλλογο Απανταχού Σαμικών

Από email αναγνώστη μας.

Ο Σύλλογος Απανταχού Σαμικών καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου, Καρόλου 28 στο Μεταξουργείο με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση πεπραγμένων
  • Έγκριση προϋπολογισμού
  • Ανακοινώσεις - Προτάσεις μελών
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να είναι τακτικά μέλη και ταμειακώς εντάξει και να καταθέσουν την αίτησή τους στο Σύλλογο μέχρι την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.