Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλονιάς: Αγραπιδιές - Χαλιωτάτα

Αναδημοσιεύουμε από το Kefalonia Press φωτογραφίες από την διαδρομή του Ορειβατικού Συλλόγου Κεφαλονιάς από τις Αγραπιδιές στα Χαλιωτάτα: Άλλη μια ευκαιρία να δούμε τις ομορφιές του τόπου μας.Kάθε Κυριακή παίρνουν τα βουνά και τα λαγγάδια τση Κεφαλονιάς! Είναι ο Ορειβατικός Σύλλογος. Πότε πάνε για μπάνια μεσοχείμωνο, πότε για κούμαρα, καλή ώρα!

Φωτο από την διαδρομή Αγραπιδιές - Χαλιωτάτα! Η ομάδα το ριξε στα κούμαρα. Ελπίζουμε να ξέρουν ότι φέρνουν μια ελαφριά... ζάλη αν φάμε πολλά και αν γίνουν λικέρακι μάλλον για υπνωτικό το πάνε.

Ευχαριστούμε τον Γεράσιμο Κουταβά που μας επιτρέπει την .. κλοπή των φωτογραφιων του!

Καλές ανηφόρες παιδιά!

Πηγή και άλμπουμ φωτογραφιών: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=25231&Itemid=38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.