Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνέντευξη Πέτρου Αλιβιζάτου στον Άγγελο Αρτελάρη

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Σαμικών για την επισήμανση.

Ο Πέτρος Αλιβιζάτος αποκλειστικά στο «e-kefalonia»

Την πρώτη συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του παρεχώρησε ο υφυπουργός Τουρισμός Πέτρος Αλιβιζάτος στο «e-kefalonia.net» (http://www.e-kefalonia.net/?p=18847) και τον δημοσιογράφο Άγγελο Αρτελάρη .

Την πρώτη συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του παρεχώρησε ο υφυπουργός Τουρισμός Πέτρος Αλιβιζάτος στο «e-kefalonia.net» και τον δημοσιογράφο Άγγελο Αρτελάρη και η οποία θα δημοσιευτεί την Δευτέρα.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παρεχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο νέος υφυπουργός της μεταβατικής κυβερνήσεως, με επίκεντρο τον τουρισμό και την Κεφαλονιά. Για πρώτη φορά ο Πέτρος Αλιβιζάτος λαμβάνει θέση για καίρια ζητήματα, όπως είναι οι ιχθυοκαλλιέργειες, η γέφυρα και η μαρίνα στο Αργοστόλι, οι εκλογές στο επιμελητήριο αλλά και μιλάει με ξεκάθαρο τρόπο για τις σχέσεις του με τους Γερουλάνο, Σπύρου, Παρίση και Παπαδάτο. Ερωτάται, επίσης, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές και περιγράφει τα σχέδια του για το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.