Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

NOA - Ευχαριστίες και διευκρινίσεις για ...εισητήρια


Αργοστόλι 21/11/2011

Ως Πρόεδρος του Ομίλου , θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την τοπική πολιτική ηγεσία συνολικά για τη στήριξη της στο μεγάλο εγχείρημα της ομάδας πόλο του ΝΟΑ.

Με θλίψη διάβασα, σε τοπικό ότι τάχα οι επίσημοι δεν πληρώνουν οικονομική ενίσχυση για τους αγώνες πολο. Η αλήθεια είναι ότι έχουν όλοι εφοδιαστεί με κάρτα φίλου ΝΟΑ διαρκείας ( όχι τιμητικά, τις πλήρωσαν κανονικά) ενώ σημαντικός αριθμός εξ αυτών, έχει ενισχύσει την ομάδα με σημαντικά ποσά από την τσέπη τους.

Ενδεικτικά αναφέρω, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κεφαλονιάς και Αντιπρόεδρο του ΝΟΑ, Νίκο Ανουσάκη, ο οποίος είναι από τους χρηματοδότες της ομάδας και τον Πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ., Άγγελο Κωσταντάκη, που είναι από τους χορηγούς.

Είναι επομένως παντελώς άδικο να εμφανίζονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, σε φωτογραφίες με λεζάντες, πως τάχα εκμεταλλευόμενοι τα αξιώματά τους, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν οικονομική ενίσχυση.

Παρακαλώ, όσους θέλουν να πλήξουν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα , να το κάνουν βρίσκοντας άλλους τρόπους και όχι δυσφημώντας τους σε σχέση με γεγονότα που σχετίζονται με το ΝΟΑ.

Ενημερώνουμε , ότι η Επιτροπή Υδατοσφαίρισης κατ' επανάληψη προτρέπει τους θεατές που βρίσκονται στα κάγκελα να περάσουν στις κερκίδες και τα παιδιά και οι γονείς των παιδιών δεν είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν οικονομική ενίσχυση για τους αγώνες πολο.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Ο Πρόεδρος
Κ. Λουκάς Νιφοράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.