Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 08/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 05 Νοεμβρίου 2011, η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας συναντήθηκε στο Κολυμβητήριο Χανίων με την αντίστοιχη ομάδα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2012.

Ο αγώνας έληξε με το σκόρ 10-8 υπέρ των Χανίων. Ήταν ένας αγώνας αμφίρροπος μέχρι το τέλος , με πολλές δυνατότητες να είναι υπέρ μας ή τουλάχιστον να είναι ισοπαλία, όχι όμως ήττα. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτά τα παράξενα έχει, διότι οι καλές επιδόσεις δεν οφείλονται μόνο στην άρτια προετοιμασία των αθλητών , αλλά σε πολλούς άλλους παράγοντες, μεταξύ αυτών η ψυχολογία και κυρίως, αθλητές οι οποίοι μεταδίδουν μια ακτινοβολία αισιοδοξίας στους άλλους αθλητές κι έτσι δημιουργείται το καλό κλίμα, το καλό πνεύμα μέσα σε μια ομάδα.

Βέβαια, αυτή η ήττα μας δεν παίζει καθοριστικό ρόλο για την γενική βαθμολογία , διότι θα αντιμετωπίσουμε τα Χανιά μέσα στην έδρα μας και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος που θα δούμε πολλές μετεξελίξεις στη βαθμολογία.

Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας μας , διότι μας αφήνει ικανοποιητικά στοιχεία , ότι υπάρχει μια δύναμη που ακόμα δε δόθηκε η ευκαιρία να εκτονωθεί, διότι όντως κρύβει δύναμη και εμπειρία που δεν έχει εκδηλωθεί και αυτό φαίνεται στα 8λεπτα του αγώνα, όπου στο 1ο χάναμε με 3-1 , στο 2ο 2-1 δηλ. στο μισό του αγώνα χάναμε συνολικά με 5-1, στο 3ο βλέπουμε 2-2 όπου αρχίζει και ανεβαίνει, βγάζουν αποθέματα και στο τελευταίο 8λεπτο 3-4 όπου κάνουμε την υπέρβαση, δηλαδή εμείς βάλαμε έξι τέρματα στο τελευταίο μισό του αγώνα ενώ τα Χανιά πέντε τέρματα. Αυτό αν είχε γίνει στο 1ο μισό του αγώνα το αποτέλεσμα θα ήταν αντίθετο.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η Βαθμολογία των ομάδων είναι:Ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι, το ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 /11/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00Μ.Μ., στο Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.


Σας περιμένουμε να εμψυχώσουμε την ομάδα μας που τόσο μας χρειάζεται και όλοι μαζί να προχωρήσουμε για μια καινούργια νίκη.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.