Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων νήσων - Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
(Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει ότι ο αριθμός των φοιτητών που ενεγράφησαν στα Τμήματα μας βρίσκεται περίπου στο 90% του αριθμού των εισακτέων, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει την ελληνική οικογένεια.

Επίσης, εφέτος ο συνολικός αριθμός των φοιτητών που έχουν την δυνατότητα να πάρουν βιβλία, καθώς και Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) πλησιάζει τον αριθμό των ενεργών φοιτητών που πραγματικά μένουν και φοιτούν στα τμήματα των νησιών μας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Επισυνάπτουμε πίνακα με τα αναλυτικά στοιχεία.


Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
Καθηγητής
Ναπολέων Μαραβέγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.