Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.


Αντώνη Τρίτση 64
Αργοστόλι 28100
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Κεφαλονιά
Τηλ/φαξ 2671029109 .
www.kefalonia-ithaca.gr
e-mail: oeeddki@otenet.gr


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28-11-2011
ΑΡ. ΠΡ. 367


ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε ΚΕΦ/ΝΙΑΣ &ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 24/11/2011 στο Κάραβελ, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών, οργάνωσε συνάντηση, για τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της πραξικοπηματικής ΚΥΑ που υπεγράφη στις 04/11/2011 από 8 υπουργούς της τότε κυβέρνησης. Μία ΚΥΑ που θίγει στο σύνολο το περιβάλλον τον τουρισμό & τις παράκτιες περιοχές της Ελλάδας.

Στη συνάντηση μετείχαν 30 Δήμοι και 68 φορείς από όλη τη χώρα.

Καλεσμένοι ήταν ο υφυπουργός τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτος, βουλευτές από όλα τα κόματα, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης.

Οι βουλευτές υπέγραψαν τη διακύρηξη της Επιτροπής και δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες θεσμικές ενέργειες στη Βουλή, για τη απόσυρση της ΚΥΑ.

Η Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης μετείχε στη συνάντηση (ως μέλος της επιτροπής), με την πρόεδρο Ατσάρου Κατερίνα και με το μέλος του Δ.Σ της ΣΕΕΔΔΕ κ.Αντωνάτου Σίσσυ, οι οποίες συνυπέγραψαν τη διακήρυξη της Επιτροπής και συντάσσονται μαζί της για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Επίσης συντάσσονται και συνυπογράφουν την διακήρυξη και όλοι οι Σύλλογοι Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Από την Κεφαλονιά παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Α.Παρίσης,ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Βαγιωνίτης καθώς και επαγγελματίες από την Έρισσο.

Για την Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΑΤΕΡ. ΑΤΣΑΡΟΥ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ. ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.