Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 14/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, στην τελευταία μας αναμέτρηση που πραγματοποιηθήκε στο Κολυμβητήριο μας την 12η/11/2011 με την ομάδα του ΠΑΟΚ, κατόρθωσε να επιβληθεί της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας με σκόρ 8-4. Ένα σκόρ που δείχνει πλέον τις δυνατότηες μας ακόμα καλύτερες επιτυχίες.

Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα , ενώπιην μεγάλου αριθμού θεατών και για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς μπορούμε να πούμε ότι οι κερκίδες κατακλύστηκαν. Η διαιτησία ήταν άριστη. Οι προπονητής και οι παίκτες μας, μετά από σοβαρή ανάλυση της αντίπαλης ομάδας, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και πρόσθεσαν στο σύνολο, τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Ευχαριστούμε απεριόριστα τους θεατές, οι οποίοι αγώνα-με-αγώνα οργανώνονται περισσότερο και στους χώρους της υδατοσφαίρισης κυκλοφορεί ότι "η έδρα του Αργοστολίου είναι καυτή, δυναμική, αδιαπέραστη".

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Οι σκόρερς ήταν:

  • Ρατσούνιτσα 3, 
  • Δουδέσης Ε. 1, 
  • Μπουρνάζος Κ. 1, 
  • Χαραλαμπόπουλος Χ. 1, 
  • Κατσιγιάννης 1, 
  • Θωμάκος 1.
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής.

 Η βαθμολογία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.