Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

To Κατα Μάρκον και η Απάντηση

Δημοσιεύουμε μαζί τα παρακάτω άρθρα καθώς αποτελούν ένα "διάλογο" αναφορικά με τα τελευταία έντονα γεγονότα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κεφαλονιάς. Ευχαριστούμε τα "Πολιτικά Μεζεδάκια" για την επισήμανση και τον αναγνώστη μας για την απάντησή του.

Το Κατα Μάρκον
Από τα Πολιτικά Μεζεδάκια (http://politika-mezedakia.blogspot.com/2011/02/blog-post_1746.html)

Μεταξύ άλλων χθες γράφαμε:

«Δυο μήνες στο Δήμο Κεφαλλονιάς και είναι η τρίτη «πατάτα» μεγέθους του Κοτσιλίνη.
Μία με την αψυχολόγητη ένσταση εκλογιμότητας που έχασε πανηγυρικά , μία που μικρόψυχα δεν ψήφησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και μία τώρα που ανακατεύτηκε ως μη όφειλε στα εσωτερικά της παράταξης Παρίση».

Πριν ο αλέκτωρ προλάβει καν να λαλήσει, ο σεβαστός κατά τα άλλα κύριος Κοτσιλίνης βάλθηκε να μας επιβεβαιώσει.

Με μια μνημειώδη ανακοίνωση που προηγούμενο δεν έχει, όχι μόνο επιμένει να εμπλέκεται σε μια καθαρά εσωκομματική υπόθεση του αντίπαλου του αλλά διδάσκει και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ !!!

Όταν πριν λίγο καιρό έκανε την ένσταση για να εκπέσει ο Ρουχωτάς με την γελοία δικαιολογία πως ήταν έμμισθος κρατικός λειτουργός (άμισθος πρόεδρος στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη ήταν ο άνθρωπος, δίχως μάλιστα κανέναν υπάλληλο και επί πλέον τον είχε διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ!!!) δεν ήξερε τα προσόντα και τις ικανότητες του ;;;

Τώρα ξαφνικά ανακάλυψε όλα τα προτερήματα και όλες τις χάρες του Ρουχωτά;;;

H παρακάτω παράγραφος της ανακοίνωσης Κοτσιλίνη , θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ο συντάκτης της ως ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ :

«Πρόκειται για ένα από τα ικανότερα στελέχη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, έμπειρο και ικανό που εκλέχτηκε με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, με τεκμηριωμένες σκέψεις και απόψεις τις οποίες διατυπώνει με παρρησία».

Mε τις εξωφρενικές «πατάτες» του Κοτσιλίνη, το ξαφνικό ταλέντο που ανέδειξε στην ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ τέχνη δίνει το δικαίωμα στους άσπονδους φίλους μας να μα χαρακτηρίζουν ως υποστηρικτές του…Παρίση. Οι Κατήγοροι μας βέβαια όλως ηθελημένα ξεχνούν τη στάση μας για το Κτήριο της τράπεζας της Ελλάδας...

Πάμε παρακάτω

Ο Γνήσιος με την υποκριτική έχει , πώς να το κάνουμε …επαγγελματική σχέση!

Αντιθέτως ο Μάρκος φαίνεται να εμπνεύστηκε από τη φράση «ηθοποιός σημαίνει φως» και στην προσπάθεια του να τραβήξει πάνω του τους προβολείς της Δημοσιότητας , δίνει το φιλί της ζωής στην παραπαίουσα Δημοτική Αρχή!

Καλά, κανείς δε βρέθηκε να του διδάξει τη λογική του "ώριμου φρούτου" ;

Εδώ ολόκληρη χώρα σύρθηκε στο Μνημόνιο με αυτήν...

Είναι κάτι ακόμα που κάνει εντύπωση στην ανακοίνωση Μάρκου.

Εγκαλεί τον Παρίση για...αυταρχισμό! Σωστά αλλά είναι ο μόνος Αυταρχικός σε τούτο τον τόπο ; Ο Μάρκος δε γνωρίζει κανέναν άλλο;

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, προδιαγράφουν τα επόμενα τρία χρόνια που μας απομένουν…

Τι έλεγε ο αλχημιστής του Choelio; “ Όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις”

Εσείς για ποιόν νομίζετε ότι συνομωτεί το «σύμπαν» ;

-----------------------------------------------------------
ΣΤΟΥΣ "ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟ"
Άρθρο Αναγνώστη

Μπράβο για την προσπάθεια σποράς ζιζανίων που κάνατε με το γράμμα σας «κατά Μάρκο».

Αγαπητοί κύριοι της κλίκας των λαμογιών που εκμεταλλευτήκατε όσο μπορέσατε περισσότερο το χώρο που ανήκατε , υποτίθεται , πολιτικά και μετά πήγατε απέναντι, σας ξέρουμε.

Οι συντακτική σας ανικανότητα , σας φωτογραφίζει.

Κρατήστε το φίλο σας που σας ενώνουνε τόσα πολλά από παλιά. Ξέρετε σεις.

Εμείς τον αδειάσαμε.

Θερίστε μόνοι σας τα ζιζάνια.

Δε θα πάρουμε.

Το παρασιτοκτόνο Φλιτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.