Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - Εκθέσεις σε Seattle και Αθήνα


Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει στη μεγάλη διεθνή έκθεση (Φουάρ) στο εκθεσιακό κέντρο του ΣΙΑΤΛΕ/ SEATTLE CENTER EXHIBITION HALL, της πολιτείας της Ουάσιγκτον,Washington 98019, που θα γίνει από 8-11 Νοεμβρίου 2012.

Την Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση αυτή που έχει τίτλο AFFORDABLE ART FAIR, διοργάνωσε η νέα δραστήρια Αθηναική Γκαλερί ART KOLONAKI, Λυκαβηττού 20, με την ομάδα τέχνης ART WAY, επιχειρώντας παρά την κρίση ένα φιλόδοξο άνοιγμα προώθησης της νεοελληνικής τέχνης σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. 

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει με τα γνωστά εννοιακά τοπία του, που πρωτοεκτέθηκαν στο Παρίσι.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 8 Νοεμβρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού  Ελληνικού Προξενείου του ΣΑΝ ΦΡΑΤΖΙΣΚΟ.

Ο  καλλιτέχνης θα συμμετέχει επίσης στις εκθέσεις " ΕΚΠΛΗΞΗ" της artAZ, από 16- 18 Νοεμβρίου 2012, που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ώρα 7.30μμ, στην "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, Αίθουσα " Κωστής Παλαμάς", με έργα δωρεάν προσφοράς καλλιτεχνών και δημοπρασία στα πλαίσια προγράμματος της ενίσχυσης για τους αστέγους της "Κλίμακα".

Επίσης από 18- 25 Νοεμβρίου θα συμμετέχει με 3 έργα του στην έκθεση της " ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ", που εδρεύει από φέτος στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της στην Αθήνα, στο Κτίριο ΙΛΙΟΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ". Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ώρα 7μμ, με παράλληλες εικαστικές δράσεις στο ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ.

 Η είσοδος στις Αθηναϊκές εκθέσεις είναι ελεύθερη.

πληροφορίες: 210 7294259
ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
CONCEPTUAL LANDSCAPES, OIL ON CANVAS,30X50cm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.