Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επτανησιακή Αναγέννηση - Συμμετέχουμε στις απεργίες για ειρηνική ανατροπή - επανάσταση5-11-2012

Η   κυβέρνηση Σαμαρά  φέρνει τη Τετάρτη στη Βουλή προς ψήφιση μέτρα τα οποία:
  • δολοφονούν οικονομικά και κοινωνικά τη μικρομεσαία τάξη της χώρας: επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, έμπορους, βιοτέχνες , δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, περιπτεράδες, καταστηματάρχες  και
  • με τη νέα περικοπή των μισθών και των συντάξεων, ειδικά στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους μισθωτούς των 330€-600€,  φέρνουν τη δόση της φτώχειας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Τον Μάη 2012 και τον Ιούνη 2012  αφενός μεν εκβίαζαν και απειλούσαν ότι χωρίς αυτούς θα έλθει το χάος και αφετέρου υπόσχονταν ότι δεν θα ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα.

Πρόκειται για εν ψυχρώ εκτελεστές του ελληνικού λαού.

Εδώ δεν πρόκειται για κυβέρνηση του ελληνικού λαού αλλά για εκτελεστές του ελληνικού λαού. Μας δολοφονούν οικονομικά και κοινωνικά, μας εξαθλιώνουν. Αυτά τα κυβερνητικά στελέχη και αυτοί οι βουλευτές δεν εκπρόσωποι του λαού. Ενεργούν   ως πράκτορες διεθνών τοκογλύφων και ως υπάλληλοι-εντολοδόχοι  των τραπεζιτών.

Νέες και Νέοι, Επτανήσιες και Επτανήσιοι,

Ένα μόνον πράγμα τους πονάει και τους καίει: Οι μεγάλες ειρηνικές συγκεντρώσεις και πορείες του λαού. Για αυτό και ο στενός πυρήνας των εκάστοτε κυβερνήσεων ρίχνει στην Αθήνα ΚΥΠατζήδες ως κουκουλοφόρους για να τα σπάνε και να τα καίνε, να φοβάται ο κόσμος, να εμποδίζεται από τα δακρυγόνα

και να μη κατεβαίνει στις συγκεντρώσεις. Η αστυνομία έχει πολύ δυνατά παιδιά και πολύ γυμνασμένα παιδιά που θα μπορούσαν μέσα σε 1 ώρα, χωρίς νάχουν μαζί τους ούτε όπλο ούτε γκλομπ να πιάσουν και τους 200 κουκουλοφόρους χωρίς να ανοίξει μία μύτη, αλλά οι εκάστοτε κυβερνώντες θέλουν να αποτρέπουν με τις ζημιές και τις φωτιές αυτό τον τρόπο τις συγκεντρώσεις.

Δεν χωράει εφησυχασμός, δεν μπορεί κανείς πλέον να αδιαφορεί στο επερχόμενο όλεθρο. Μία είναι η απάντηση. Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη 5 και 6 Νοέμβρη 2008 ολες και όλοι, απεργούμε, κλείνουμε τα μαγαζιά μας, κλείνουμε τα γραφεία μας για 2 ημέρες γιατί αυτοί οι υπάλληλοι των τραπεζιτών θα μας κλείσουν τα μαγαζιά και θα πάρουν τα σπίτια μας για πάντα.

Νέες και νέοι, Επτανήσιες και Επτανήσιοι

Πλημμυρίστε ειρηνικά τις πλατείες και τους δρόμους ειρηνικά.  Κανένας σε πλατεία κανένας σε καφενείο, κανένας στο καναπέ. Βγείτε στους δρόμους.

Για μία ειρηνική ανατροπή, για μία ειρηνική επανάσταση.
Τώρα!
Γιατί την Πέμπτη θα είναι πολύ αργά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.