Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης ευχαριστεί τον Γεώργιο Καβαλιεράτο


Προς:  Γεώργιο Καβαλιεράτο, Ηλεκτρολόγο,
Εις Καραβόμυλον, Σάμη Κεφαλληνίας
  
Κύριε Καβαλιεράτε, 

με ομόφωνη απόφαση του συλλόγου μας, Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης 16-11ου 2012, αποφασίσαμε με αυτήν την επιστολή, το ελάχιστο δυνατόν… να σας Ευχαριστήσουμε  θερμά για την Προσφορά σας στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σάμης! Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά και το ζήλο που δείξατε για το Σχολείο μας, στο Σχολείο που ήσασταν κάποτε μαθητής  κι εσείς, στο Σχολείο που τακτικά βρίσκετε την ευκαιρία να προσφέρετε… και αυτό είναι παρήγορο, πολύ περισσότερο στην εποχή που διανύουμε, με τις χαμένες αξίες, την προχειρότητα, την πνευματική απουσία και την έλλειψη ορθού καταμερισμού δαπανών για την δημόσια Παιδία , να υπάρχει μία αναπλήρωση, (ευχόμαστε προσωρινή) απ τον καθένα μας κατά το δυνατόν , για να μπορέσει ο τόπος να ορθοποδήσει, να ελπίζει, να ξεκινήσει αν ονειρεύεται!

Τίποτε δεν είναι για τον Άνθρωπο ποιο σημαντικό από τον ίδιο τον Άνθρωπο. Ο Τόπος, η Χώρα, τα Ιδανικά και οι Ιδεολογίες, είναι, η ανιδιοτελής Προσφορά στον Άνθρωπο!   Εμείς και τα παιδιά μας, σας ευχαριστούμε!
               
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σάμης      20-11-2012   

Αγγελάκη Παρασκευή
Μιχαλάτος Δημήτρης         
Παπαδάτος Σταύρος           
Παυλάτου Φωτεινή                  
Πετράτος Αντρέας            
Σπαθή Ουρανία             
Σταματελάτου Αθανασία           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.