Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Τα λογιστικά γραφεία της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης θα απεργήσουν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012


ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Hλία Ζερβού 19, Αργοστόλι
Τηλ.2671027527
Email: vasilatm@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα λογιστικά γραφεία της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης θα απεργήσουν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ  αποφασίστηκε η συμμετοχή της ένωσης  μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των άδικων και εξοντωτικών για την κοινωνία   μέτρων που συμφωνήθηκαν με την τρόικα και πρόκειται να ψηφιστούν από την Βουλή των Ελλήνων.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 5/11/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Μιχάλης Βασιλάτος
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Σπύρος Μαρκάτος
ΤΑ ΜΕΛΗ Διονύσης Κορσιάνος, Δημήτρης Σπανός, Παναγιώτης Τζανάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.