Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δρομολόγια, φήμες και σενάρια....

Δεν εκφράζω τίποτε άλλο από την απορία μου για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε υπεύθυνη ενημέρωση ως κάτοικοι του νησιού και ως επιβάτες σχετικά με το ποιό πλοίο θα αναλάβει την γραμμή Σάμη - Πάτρα -Ιθάκη και ποιά θα είναι ακριβώς τα δρομολόγιά του.

Για την ώρα διαβάζουμε αποκλειστικές πληροφορίες, φήμες, εσωτερική ενημέρωση, "άκουσα", "μου είπανε", και ό,τι αλλο μπορεί να φανταστει ανθρώπινος νους εκτός από επίσημη ενημέρωση είτε από τις εταιρείες αποχωρούσα και ερχόμενη (κάτι που οφείλουν στους επιβατες ως υπεύθυνοι οργανισμοί) είτε από το δήμο, το λιμεναρχείο, κάποιον φορέα τελος πάντων.

Βαρεθήκαμε και τις φημες και τα σεναρια. 

Λίγη υπευθυνότητα. Έστω και σε αυτό το θέμα. Γιατί στα άλλα.....

Πάραλος

1 σχόλιο:

  1. Ψάχνοντας στο www.ionianferries.gr δεν είδα κανένα νέο για δρομολόγια Σάμη-Πάτρα-Ιθάκη. Το site έχει μόνο τα δρομολόγια του Πόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.