Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας Κεφαλονιάς για τα προβλήματα της Λειβαθούς


Ο ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας  Κεφαλονιάς σας προσκαλεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου στην πιτσαρία ΒΥΡΩΝΑΣ στην Λακύθρα και ώρα 6.30 μμ.

Θα παρευρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης , Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με σκοπό την καταγραφή και την ανάδειξη των προβλημάτων της Λειβαθούς στην εποχή του Μνημονίου.

Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.