Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Υποστήριξε το δικό σου Εθνικό Δρυμό!Με μια εφαρμογή σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει κανείς την προστασία ενός ελληνικού δάσους, ενημερώνεται για το περιβάλλον, και κερδίζει δώρα.

Έως και τις 15 Δεκεμβρίου, όσοι επισκεφτούν τη σελίδα γνωστής εταιρείας συσκευασιών, στο Facebook https://apps.facebook.com/fbtetrapak/#, μπορούν να παίξουν στην εφαρμογή «Υποστήριξε τον δικό σου Εθνικό Δρυμό».

Ένα ταξίδι σε ελληνικό προορισμό, πέντε ποδήλατα, προϊόντα από τη συλλογή WWF, αλλά και μία ξενάγηση στην Πάρνηθα περιμένει εκείνους που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους παίζοντας.

Επιλέγοντας έναν από τους πέντε δρυμούς (Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας, Αίνου, Οίτης, Παρνασσού και Ολύμπου) μαθαίνει κανείς τα σημαντικά χαρακτηριστικά, την πανίδα και τιςι απειλές που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή.

Οι πληροφορίες  αναλύονται ξεχωριστά, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να αποφασίσει εκείνος το δρυμό που θα «υποστηρίξει».

Στόχος του διαγωνισμού για τον παίκτη που συμμετέχει είναι να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους για να γίνει “Chief Ranger” ενός δρυμού και να κερδίσει πλούσια δώρα.

Οι πόντοι που συγκεντρώνονται, αλλά και ο συνολικός αριθμός των υποστηρικτών της ενέργειας καταμετρώνται σε πραγματικό χρόνο.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού της Tetra Pak Hellas , ο χρήστης μπορεί επίσης να επισκεφθεί το ειδικό tab “ελατοpedia”, να διαβάσει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα διαφορετικά είδη έλατου που ευδοκιμούν στα ελληνικά δάση και να ενημερωθεί για την προστασία των ελατόδασων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.