Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μ. Κοτσιλίνης - Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς στο ΔΣ


Αργοστόλι   28-10-2012
                                

Προς: κ. Πρόεδρο Δημοτ. Συμβουλίου Δ. Κεφαλονιάς
Κοιν : Γραφείο Δημάρχου




Κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε, αυτό το διάστημα κυριαρχεί  στον τόπο μας το θέμα των ακτοπλοϊκών γραμμών και συγκεκριμένα  η σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Πάτρα.

Η αποχώρηση της εταιρίας ΣΤΡΙΝΤΖΗ από την Κεφαλονιά και η ανάληψη της γραμμής Σάμη-Πάτρα από την εταιρία που εξυπηρετεί τη γραμμή Πόρος – Κυλλήνη, δημιουργεί νέα δεδομένα με σοβαρές  συνέπειες εις βάρος του λαού της Κεφαλονιάς και της  γενικότερης εξυπηρέτησης των νησιών μας.

Επειδή ο Δήμος μέχρι σήμερα δεν έχει εκφραστεί, δεν παρευρέθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση  του Συμβουλίου  Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών  και δεν γνωρίζουμε αν έχει κάνει οποιεσδήποτε άλλες  ενέργειες για το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα,

Ζητάμε να συζητηθεί ως κατεπείγον, εκτός ημερήσιας  διάταξης , στην συνεδρίαση του ΔΣ της 30-10-2012   θέμα :
  • Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κεφαλονιάς με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Κοτσιλίνης Μάρκος
Δημ. Σύμβουλος

1 σχόλιο:

  1. ορμα Μαρκο και κοιτα και την τιμη τουεισητηριου
    ιδιως των αυτοκινητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.