Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Τιμητική συμμετοχή Κώστα Ευαγγελάτου στην Έκθεση Σύγχρονων Καλλιτεχνών στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε έκθεση σύγχρονων καλλιτεχνών στην Αίθουσα εκθέσεων της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ( ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ), με επιμέλεια του διακεκριμένου και  δραστήριου ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά. Στην έκθεση με τίτλο Η ΤΕΧΝΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, στην οποία παρουσιάζουν έργα τους 40 εικαστικοί με ευφάνταστες δημιουργίες όλων των τεχνοτροπιών, συμμετείχε τιμητικά, κατόπιν προσκλήσεως του επιμελητή της, ο Κώστας Ευαγγελάτος, με το χαρακτηριστικό έργο του " Ενοραματικές μορφές". 


Ο κος Λεόντιος Πετμεζάς μεταξύ άλλων ανέφερε στην αναλυτική του ομιλία στα εγκαίνια της έκθεσης:

'Στην παρούσα εικαστική κατάθεση οι δημιουργοί προτείνουν στο θεατή το δρόμο προς την ελευθερία της ψυχής, την έμπνευση που υπερβαίνει την τρέχουσα, πεζή καθημερινότητα, και προχωρά σε νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, σε τάσεις και σχολές που θέτουν σαν δομή και συγκρότηση υλικού μια καινούργια διαδρομή και πορεία...''

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ
Η ενδιαφέρουσα έκθεση στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 29, θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.