Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου - Πρόσκληση σε παρουσίασηΟ Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του

κ. Νικόλαου Προμπονά
Μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας

με θέμα: 

“Παρακολούθηση και διαχείριση της ορνιθοπανίδας του Εθνικού Δρυμού Αίνου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης”

στο πλαίσιο της υλοποίησης του 1ου Υποέργου με τίτλο “Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας”,

που θα πραγματοποιηθεί, 
την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 11:30, 

στο
Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κούταβου, 28100 Αργοστόλι.
Εκ μέρους του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καθηγήτρια Γεωργία Καμάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.