Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Επιτυχημένη η διοργάνωση της IEEE Day 2012 στη ΛευκάδαΗ «IEEE Day 2012» πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στις αίθουσες του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το IEEE Student Branch (Φοιτητικό Παράρτημα) του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της δραστηριότητάς του. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση της ίδρυσής του, αλλά και η ενημέρωση για το τι είναι το IEEE και το Student Branch, όπως και τα οφέλη που αποκτά κάποιος με τη συμμετοχή του στον μεγαλύτερο παγκόσμιο τεχνολογικό επαγγελματικό οργανισμό.

Οι Δρ. Α. Κακαρούντας και Στ. Δραγουμάνος τίμησαν τη μέρα αυτή, παρουσιάζοντας εργασία τους με θέμα «Η πορεία της λογικής: από το αρεστό στο ωφέλιμο», αφήνοντας στο τέλος να αιωρείται η απορία για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει τελικά η εξέλιξη της τεχνολογίας και, πόσο μπορεί –αν μπορεί– να μας επηρεάσει. Την έναρξη της ομιλίας πραγματοποίησε η Θεοδώρα Φούρου, πρόεδρος του Φοιτητικού Παραρτήματος και φοιτήτρια του τμήματος Ε.Π.Δ.Ο (Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία).

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, δίνοντάς μας το κίνητρο με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ορίσει, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.