Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΣΚΙ - Αγώνες Κυπέλλου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουμε από όλες τις πλευρές, το Κράτος εξακολουθεί να κοιμάται το βαθύ του ύπνο και φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή Η αποκεντρωμένη διοίκηση που εδρεύει στην Πάτρα, στην Κέρκυρα ή όπου αλλού, θα τελειώσει τις διακοπές της και θα ευαρεστηθεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία αδειοδότησης των γηπέδων που θα έπρεπε να έχει τελειώσει τον περασμένο Μάιο.

Επειδή εμείς δεν δουλεύουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και επειδή φανταζόμαστε ότι κανείς δε μας δίνει το δικαίωμα να στερήσουμε από τα νησιά μας τη σχεδόν μοναδική ψυχαγωγία που απέμεινε, το ποδόσφαιρο δηλαδή, παίρνουμε την πρωτοβουλία και έχοντας  την παραχώρηση χρήσης γηπέδων από την ΚΕΔΗΚΕ και το ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ, προχωράμε στον ορισμό και διεξαγωγή αγώνων στα γήπεδα που δεν έχουν αδειοδοτηθεί τα οποία όμως σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ΚΕΔΗΚΕ πρόκειται να…… αδειοδοτηθούν καθώς…..πληρούν (έτσι λένε οι εξεταστές) τις προδιαγραφές που ορίζει ο Νόμος. Έτσι και ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει φτάσει στα χέρια μας καμία αδειοδότηση, οι υπόλοιποι αγώνες του Κυπέλλου που είχαν παραλειφθεί λόγω της μη αδειοδότησης των γηπέδων, θα τελεσθούν στις έδρες που τους έχουν παραχωρηθεί από τους ιδιοκτήτες τους με ευθύνη δική μας ελπίζοντας ότι με την πράξη μας αυτή θα ξυπνήσουμε το ράθυμο κράτος και κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:


Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και τις συνέπειες αυτού του γεγονότος και αφού δεν υπάρχει κάποιος φορέας να ελέγξει τη δημόσια διοίκηση, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος μηχανισμός για να μου καταλογίσει ευθύνη. Δηλώνω τέλος ότι η ευθύνη είναι δική μου και τους περιμένω να κινήσουν τις διαδικασίες εναντίον μου για να γελάσει ο κάθε πικραμένος και να προσφέρουμε έτσι και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και λίγο γέλιο στους συμπολίτες μας.


Αργοστόλι, 3 Οκτωβρίου 2012

Ευάγγελος Μαζαράκης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.