Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΠΕΔΙΝ - Πραγματοποίηση συνάντησης Πολιτιστικών Φορέων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποίηση συνάντησης Πολιτιστικών Φορέων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων


Με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων και Οργανώσεων των νησιών της Περιφέρειας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Λευκάδα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και δικτύωσης των πολιτιστικών φορέων της Περιφέρειάς μας αλλά και της ανάγκης υποστηρικτικών πρωτοβουλιών της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων.

Για τη σωστή οργάνωση της συνάντησης οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Τρίτη 31/01/12, στην ΠΕΔ Ιονίων Νήσων- Παράρτημα Λευκάδας: τηλ. 26450 23330 και στο φαξ: 2645025260.

Γραφείο Ανάπτυξης και Προγραμματισμού
Παράρτημα Κεφαλλονιάς Ιθάκης

Αργοστόλι 27/01/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.