Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς - Καταγγελία για το Λύκειο του Ληξουρίου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ : ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΚΟΙΝ/ΣΗ : ΜΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα 10.01.12 στον 21ο αιώνα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνάσιου και Λύκειου Ληξουρίου είναι χωρίς θέρμανση επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο για να καλύψει τις ανάγκες του σχολείου. Είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ΕΕ, τρόικας και των τοπικών πολιτικών υποστηρικτών τους που βάζουν πάνω από την παιδεία, την υγεία των μαθητών και εκπαιδευτικών την ενίσχυση των κερδών του κεφαλαίου. Δεν τους φτάνουν τα χρήματα που έχουν μαζέψει από τα λαϊκά στρώματα με την φοροληστεία και την τεράστια μείωση των εισοδημάτων τους ούτε για το πετρέλαιο των σχολείων. Θέλουν να βάλουν οι γονείς το χέρι στην τσέπη για άλλη μια φορά.

Εμείς λέμε καμιά αναμονή, την υπόθεση να την πάρουν στα χέρια τους οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί μαζί με τον λαό για να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα. Καλούμε την Δημοτική Αρχή που είναι συνυπεύθυνη να δώσει λύση στο πρόβλημα σήμερα.

Αργοστόλι 10 Γενάρη 2012

1 σχόλιο:

 1. ΑΝΑΜΑΜΑΛΑΣ26 Ιαν 2012, 9:50:00 π.μ.

  Μου εκατσες στην πλατη... σιχαμενε!

  Νομιζεις οτι στεκεσαι καλα;

  Μετρας και φχαριστιεσαι τα λεφτα σου

  βρωμιαρη παλιο βλακα, κοιλαρα;

  Θα Κ Λ Α Σ Ε Ι Σ ομως, που θα παει δεν θ' αντεξεις!

  και π υ ρ α υ λ ο ς θα φυγω, στη στιγμη

  θα σκασεις με τον κωλο, ανθρωποπνιχτη και λευτερος θα ειμαι... να το ξερεις,

  Ακομα Και Αν τ' Οφειλω Σε Π Ο Ρ Δ Η !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.