Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρες 16:00 - 18:00 θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, στο Αμφιθέατρο του κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Πλατεία Κάλβου 2), το 2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με Θέμα: ΕΣΠΑ – Ανταγωνιστικότητα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, με εισηγητή τον Γιώργο Ανδρέου, Λέκτορα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.

Ο εισηγητής

Ο Γιώργος Ανδρέου σπούδασε πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Κολέγιο της Ευρώπης (Bruges, Βέλγιο). Το 2009 εξελέγη λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με γνωστικό αντικείμενο «Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα η πολιτική συνοχής (περιφερειακή/διαρθρωτική πολιτική), ο εξευρωπαϊσμός των δημόσιων πολιτικών στην ΕΕ και οι σχέσεις Ελλάδας και ΕΕ.

Έχει δημοσιεύσει, μαζί με τον Π. Λιαργκόβα, τη μονογραφία «Η νέα πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ελλάδα» (Παπαζήσης, Αθήνα 2007). Έχει ακόμα συνεπιμεληθεί το συλλογικό τόμο «Cohesion Policy and Multi-level Governance in South East Europe» (Routledge, Oxon 2011). Επίσης έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και κεφάλαια σε ελληνικούς και διεθνείς συλλογικούς τόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.