Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Παρουσίαση στον Ιανό του Συλλεκτικού Ημερολογίου Τέχνης του Κώστα Ευαγγελάτου

COSTAS EVANGELATOS «ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ» - « PORTRAITS AND SYMBOLS» ART-EST, 2012

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ώρα 12.30, θα γίνει στον Πολυχώρο- Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, Σταδίου 24, η παρουσίαση του συλλεκτικού Ημερολογίου του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο:
« Πρόσωπα και σύμβολα »-« Portraits and symbols » ART EST.

Το εικαστικό αυτό ημερολόγιο εκδόθηκε με επιμέλεια-χορηγία από την ARTLINE AND GENNESIS της θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει ζωγραφικές συνθέσεις του εικαστικού δημιουργού στις οποίες πρωταγωνιστούν νεανικές ρεαλιστικές και φανταστικές προσωπογραφίες, οι οποίες εγγράφονται ή αναδύονται οπτικά από ένα κόσμο συμβόλων και εννοιών. Η ιδιότυπη γραφή ονομάτων, σημείων, σωματογραφικών, ερωτικών και αρχαικών σχημάτων, στοιχείων, που χρόνια αναφαίνονται και χαρακτηρίζουν συνολικά τη δουλειά του, αναδεικνύουν την εσωτερική προσωπικότητα των εικονιζομένων μορφών.

Το εξώφυλλο κοσμεί μία πρόσφατη σύνθεση του με εφηβικό προφίλ και κιονόκρανο, που εκτέθηκε το 2011 στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι, ενώ το οπισθόφυλλο το έργο " Μούσα-Ανάμνηση", που φιλοτέχνησε στο Orraca Studio του Μανχάταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νέα Υόρκη το 1984 και εκτέθηκε στη gallery του Παν/μ/ιου Fordham at Lincoln Center το 1985.
Είναι η έκτη χρονιά φέτος που κυκλοφορεί το εικαστικό Ημερολόγιο του Κώστα Ευαγγελάτου, με το ίδιο σχήμα και την αισθητική ποιοτική στάθμη που το έχει καταξιώσει στους φιλότεχνους.

tel: 210 7294259


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.