Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι
Ενωση Φοροτεχνικών
Ελεύθερων Επαγγελματιών
Κεφαλλονιάς Ιθάκης

ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικό

ΑΦΜ 999414020
ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Τηλ.2671027527

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από τις εκλογές που διεξήχθησαν στην ένωση μας εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:


Το νέο ΔΣ ευχαριστεί το απερχόμενο ΔΣ για το σημαντικό έργο του την τελευταία διετία δεσμεύεται ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και εύχεται στα μέλη μας και σε όλους τους Κεφαλλονίτες καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.