Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ακρόπολη και βόδια

Email αναγνώστη.

Σημερινές φωτό από Ακρόπολη, πύλη και κοπριές βοδιών και κατσικιών.

Αλήθεια το μαντρί με όλο το γυφταριό έχει άδεια, είναι νόμιμο;

Τι λέει ο Αντιδήμαρχος που θελει και μουσείο στη Σάμη για την εικόνα της πύλης με τις κοπριές;

'Ολοι αυτοί οι κοπρίζοντες παίρνουν και επιδοτήσεις;

Με υποχρέωση στην προστασία του περιβάλλοντος;

Τι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης; Του αρέσουν αυτά; Θα πάρει μέτρα; ποιά;1 σχόλιο:

  1. Να σας πω κάτι που πιστεύω ότι θα το έχετε κι εσείς καταλάβει. Καλά, εκείνος ο Σύλλογος δεν ιδρώνει το αυτί του; Για τίποτε δε νοιάζεται; Πράγματι απίστευτο. Είναι φαίνεται μόνο για να συντονίζει τα πανηγύρια και για να ρίχνει βεγγαλικά κι αμά να τα παρουσιάζει σαν σπουδαία πράματα, όπως λέει, ότι ανεβάζει το επίπεδο του πολιτισμού στην περιοχή. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν συνειδητά ή δεν καταλαβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.