Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

"Χρύσωσε" ξανά την Κεφαλονιά ο Ν.Ο. Αργοστολίου


Αργοστόλι 16/09/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης 2011, ΑΡΧΑΡΙΩΝ αθλητών που πραγματοποιηθήκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα στο χώρο του Κουτάβου 9 – 11/09/2011.

Η διοργάνωση ήταν της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με συνεργασία για τα τοπικά θέματα, το Ναυταθλητικό Όμιλο Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Στην επιτυχία της συνέβαλε και η βοήθεια της Περιφέρειακής Ενότητας Κεφαλονιάς που έχει στην ιδιοκτησία της όλον τον εξοπλισμό που αφορά το στίβο κωπηλασίας και γι' αυτό την ευχαριστούμε που προσέφερε τα υλικά στον τόπο μας.

Δυστυχώς, ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου δεν είχε συμπεριληφθεί ως συνδιοργανωτής, που αυτό θα σήμαινε μεγαλύτερη αίγλη και αποτελεσματικότητα στην όλη διοργάνωση, διότι και πείρα έχουμε και υλικό έχουμε και αγάπη 50 ετών έχουμε και όταν μιλάμε για συνενώσεις, για φίλαθλο πνεύμα, για απομάκρυνση εγωισμών μέσα στους αθλητικούς χώρους, αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα.

Εμείς, ως ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, παρατάξαμε 17 αθλητές – αθλήτριες. Είμασταν μαζί με το Ν.Ο.Θεσσαλονίκης, οι Όμιλοι οι οποίοι κατέβασαν το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών. Οι υπόλοιπες ομάδες έφεραν λιγότερους αθλητές. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 210 αθλητές από 22 συλλόγους.

Οι 17 αθλητές- τριες με άρτια προετοιμασία από την έμπειρη προπονήτριά μας, κατάφεραν να προβάλλουν τον τόπο μας, στερώντας από τους αντιπάλους πολύτιμες νίκες , επιστρέφοντας στους τόπους τους με λιγότερα μετάλλια. Αυτό βέβαια, τα τελευταία χρόνια είναι συνήθες γεγονός του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, πλέον δε γυρίζουμε ποτέ με άδεια χέρια.

Τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:

Μεγάλος Τελικός
1η θέση 1Χ (μονό σκίφ) Παίδων 1999 Κουστουμπάρδης Χρήστος
2η θέση 4Χ(τετραπλό σκιφ) Αρχαρίων Κορασίδων με τις Παπαδάτου Αγγελική, Κουνάδη Μαρία, Μιχαλάτου Έλενα, Παπαντωνάτου Καλλιόπη
3η θέση 1Χ (μονό σκιφ) Κορασίδων 1999 ΜΕ ΤΗΝ Μενεγάτου Ρουμπίνα
5η θέση 2Χ(διπλό σκίφ) Αρχαρίων Παίδων με τους Κουστουμπάρδη Κλέαρχο και Μητρόπουλο Νίκο.

Μικρός Τελικός
2η θέση 2Χ (διπλό σκιφ) Παίδων 1999 με τους Γασπαράτο Γεράσιμο και Γκαβό Μανώλη
3η θέση 2Χ (διπλό σκιφ) Παίδων 1999 με τους Καρούσο Ευάγγελο και Αθανασόπουλο Ανδρέα
3η θέση 1Χ (μονό σκιφ) Παίδων Αρχαρίων με τον Γριμπιλάκο – Ευγενίδη Χρήστο

Οι υπόλοιποι τέσσαροι (4) αθλητές έφθασαν μέχρι τον ημιτελικό λόγω ηλικίας και απειρίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στην προπονήτριά τους κα Ειρήνη Κουνάδη. Επίσης συγχαίρουμε όλα τα παιδιά του Ν.Ο.Κ.Ι. για τις θέσεις που κατέλαβαν και ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.