Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

A.O. Σάμης: Πρόσκληση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Α.Μ.ΕΠΟ.3798
ΑΡ.ΠΡΩΤ.16/2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα τακτικά μέλη ,φίλοι καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει τον Αθλητικό Όμιλο Σάμης το Σάββατο 17-9-2011 και ώρα 19.00. μμ σε Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Σάμης στην αίθουσα συνεδριάσεων του γραφείου του Α.Ο.Σ που βρίσκονται στο δημοτικό σχολείο Γριζάτα με θέματα Γ.Σ:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ
  2. Επικύρωση για εγγραφή ή διαγραφή μελών
  3. Διάφορα θέματα
  4. Συζήτηση για να αποφασιστεί ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ με δεδομένη την κρίση οικονομική και όχι μόνο το σωματείο μας. 

Παρακαλώ θερμά να είστε όλοι εκεί για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της ομάδας μας. Η παρουσία σας είναι ζωτικής σημασίας. 

Σάμη 7-9-2011
Με τιμή.
Ο Πρόεδρος
Πολυχρονάτος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.