Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 13/09/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι, μετά την από κοινού συνάντηση του Εφόρου Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας κ. Αλυσανδράτου Θεόδωρου , των μελών της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης κ. Κοσμάτου Γεράσιμου και κ. Πανταζάτου Άγγελου που έγινε στις 13/09/2011 στο Υπουργείο Πολιτισμού με τον Υπουργό Πολιτισμό και Αθλητισμού κ. Γερουλάνο Παύλο, παρουσία του Βουλευτή του Νομού μας κ. Μοσχόπουλο Σπυρίδων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, πέραν του ότι είναι γνώστης όλων των προσπαθειών του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, μας διαβεβαιώσε ότι θα είναι συμπαράστατης μας, ως Κεφαλονίτης και ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στο δύσκολο έργο το οποίο έχουμε αναλάβει.

Παράλληλα, μας συμβούλεψε για τους τρόπους που μπορεί να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο μας οικονομικότερα, όπως έχει συμβουλέψει άλλους συλλόγους και άλλα κολυμβητήρια στην Ελλάδα.
Γι' αυτούς τους λόγους, ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Γερουλάνο Παύλο και ελπίζουμε όπως καρποφορήσουν οι προτάσεις του, καθώς και τον Βουλευτή μας κ. Μοσχόπουλο Σπυρίδων για την παρουσία του.

Ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Ο Έφορος Υδατοσφαίρισης 
Θ. ΑλυσανδράτοςΓια το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. 
Ο Πρόεδρος 

Θ. Αλυσανδράτος


Η ΕπιτροπήΥδατοσφαίρισης
 Γ. Κοσμάτος
Α. Πανταζάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.