Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

T. Kαβαλλιεράτος - Στόχος τα οικόσιτα ζώα στην Σάμη και Καραβόμυλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή της Σάμης-Καραβομύλου, εκτελείται ένα διαρκές έγκλημα, που στόχο έχει τα οικόσιτα ζώα (σκυλιά και γατιά ).

Συγκεκριμένα κάποιος ή κάποιοι κατασκεβάζουν και ρίχνουν φόλες στα ανυποψίαστα ζώα, με αποτελέσματα σαν αυτό της φωτογραφίας που βλέπουμε.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε χτες το απόγευμα, αφού πέρασε ο υπάνθρωπος και έριξε την φόλα μέσα στην αυλή που βρισκόταν ο συγκεκριμένος σκύλος. Μετά πέρασε και από την διπλανή αυλή έριξε κι' εκεί φόλα, για τα σκυλιά που υπήρχαν μέσα! Ολοκληρώνοντας το... έργο του, κρύφτηκε στον αρρωστημένο και σκοτεινό μικρόκοσμό του, μέχρι να ξαναβγεί για την καινούργια δολοφονική εκστρατεία του!


Τον πληροφορώ λοιπόν, ότι το σκυλί της φωτογραφίας δεν άντεξε παρ' όλο την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε...

Μπορεί λοιπόν να πάρει τη φωτογραφία, να την δείχνει στους δικούς του, στους φίλους του και αν έχει και στα παιδιά του, και να καμαρώνει για τον πολιτισμό του και την παιδεία του...

Ελπίζω κάποιου αρμόδιου... το αυτί να ιδρώσει γι' αυτό... το βάρβαρο σπορ που εκτελείται στην περιοχή Σάμης-Καραβομύλου.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

ΥΓ1. Πρόσφατα στον Καραβόμυλο σκότωσαν σκύλο με όπλο!
ΥΓ2. Ζητάω συγνώμη για την φωτογραφία...

4 σχόλια:

  1. Και η σεβαστή κατά άλλα Αστυνομία, ώς συνήθως είναι απούσα. Όπως απούσα είναι και στις ενίοτε ληστροκλεφτοαρπαχτικοζωοκουτουποσιές από τους γνωστούς ....αγνώστους...
    Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς φανερό καμάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φόλα σ΄αυτούς και στους υποστηρικτές τους!!!
    Νομίζω οτί καλό είναι να το προωθήσεις αυτό το άρθρο και σε φιλοζωικά site(αν δεν το έχεις κάνει)!
    μη ζητάς συγγνώμη για τη φωτό...δείχνεις την ωμή βία που υπάρχει και σε αυτές τις μικρές κοινωνίες.
    και το καλύτερο γέμισε με αφίσσες σαμη-καραβόμυλο.Μη το αφήσεις έτσι γιατί αυτά τα ασπόνδυλα θα συνεχίσουν το έργο τους.

    θα μας βρούν μπροστά τους δυαολεμπαμέσα τους!

    -καραβομυλιώτης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό συμβαίνει δυστυχώς πάρα πολλά χρόνια στη Σάμη έχω βρεί πολλά αδέσποτα κ δικά μου κ γειτόνων θανατωμένα από (άνθρωπο)κ αναρωτιέμαι τι σκέφτεται τη στιγμή που το κάνει το άρρωστο μυαλό του σίγουρα πρόκειται για άτομα εσωστρεφή κ αρκετά καταπιεσμένα από το κοντινό κ ευρύτερο περιβάλλον με αρνητικά παιδικά βιώματα κ παντελή έλλειψη παιδείας για το περιβάλλον κ τα ζώα τη πληρώνουν τα ζώα που δε φταίνε σε τίποτα γιατί δε μπορεί να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...τωρα καθομαστε, ναι! κ' οι δυο μαζι, παρεα, φιλοι! κι ακουμε τον αερα, σαν απο τρια εκατομμυρια χρονια ιδιον και σε τρια εκατομμυρια χρονια παντα ιδιο!...να ...εγω εδω, στον παγκο κι εσυ εκει, κατω απ' τον τυμβο-σου, με το σωρο τις πετρες πανω απ' το ρωμαλεο-σου κορμι...Αυριο,μεθαυριο, θα βαλω κι αλλες! να γινει ο τυμβος-σου πελωριος, πιο ψηλος κι απ' τη βιγλα, τη στερνη-σου στεγη...Δεν ξεκολλανε κι ευκολα οι κοτρωνες μα θα τις ξεριζωσω γω για σενανε, απ' την καρδια-μου, να υψωσω τον τυμβο-σου αφταστο! ετσι! να λενε:
    " ποιος αρχοντας; ποιος αρχηγος εδω ψηλα θαμενος; τετοιο μνημειο αγριο, απο ξεριζωμενα βραχια!",
    κ' εσυ απο μεσα, με τα μεγαλα ματια-σου ξενων κοσμων θα διατρυπας τα κοτρωνια,...βλεπεις μες απ' τους γρανιτες εσυ!,
    δεν τους αξιωνεις πια ουτ' ενα βαθυ-σου γαβγισμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.