Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά - Ομιλίες M. Kοτσιλίνης


Αργοστόλι 1-11-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες και τις ομιλίες του σε όλη την Κεφαλονιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης πραγματοποίησε μεγάλη συγκέντρωση στην Παλική, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ληξουρίου ανάπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και ζήτησε από τους κατοίκους της Παλικής να δώσουν τη δύναμη σε αυτόν και στους συνεργάτες του να πραγματοποιήσουν το όραμά ενός σύγχρονου Δήμου, γνωστού σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Διαβεβαίωσε επίσης τους παρευρισκόμενους ότι η δράση του θα διέπεται από αξιοκρατία, εντιμότητα και σκληρή δουλειά και όχι αδιαφάνεια και ρουσφετολογία.





Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο κος Μάρκος Κοτσιλίνης πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στην Αγία Ευφημία. Οι κάτοικοι της Πυλάρου τον τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή όπως την διαχείριση της παραλίας του Μύρτου – παράδειγμα αειφορικής διαχείρισης σε όλη τη χώρα – τον περιφερειακό της Αγίας Ευφημίας και τον βιολογικό καθαρισμό. Ο κος Κοτσιλίνης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, που του έδωσαν δύναμη για να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του.



Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου παρευρέθηκε στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ηλία Μπεριάτου, επικεφαλή του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Τέλος τη Δευτέρα το πρωί ο κος Κοτσιλίνης πραγματοποίησε επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, στην Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και τη Ναυτική Ακαδημία και συζήτησε με τους επικεφαλείς, τα θέματα που απασχολούν τις παραπάνω υπηρεσίες. Τους διαβεβαίωσε ότι θα έχει άψογη συνεργασία μαζί τους και θα εξαντλήσει όλα τα μέσα για την επίλυση των προβλημάτων που τους αφορούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.