Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σιγήν Ιχθύος κρατά ο κ. Παρίσης !

Άραγε που κρύβεται ;

Γιατί κρύβεται ;

Ούτε απάντηση δεν έχει δώσει στην πρόσκλησή μας για Ανοιχτό Διάλογο!

Μέχρι σήμερα από τους μονολόγους του κ. Παρίση δεν έχουμε ακούσει ουσιαστικά τίποτε. Δεν απαντά στα ερωτήματά μας, δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις μας, δεν γνωρίζουν οι πολίτες τίποτε για τις θέσεις του και την πολιτική που σκέφτεται να ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, επιχειρεί να υφαρπάσει την ψήφο τους με υποσχέσεις ρουσφετολογίες και άσφαιρες κατηγορίες εναντίον μας.

Εμείς επιμένουμε:

Καλούμε τον κύριο Παρίση σε δημόσιο διάλογο ενώπιον δημοσιογράφων, ενώπιον πολιτών και σε κάθε περίπτωση ας ορίσει ο ίδιος πότε και που. Αρκεί να γίνει συζήτηση ενώπιος ενωπίω.

Να μπορέσουν οι πολίτες να κρίνουν προγράμματα, θέσεις και απόψεις. Να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Εμείς υπέρμαχοι του δημόσιου διαλόγου και της ανοιχτής πολιτισμένης αντιπαράθεσης απευθύνουμε για μία ακόμη φορά έκκληση στον κ. Παρίση : Ελάτε σε διάλογο, ανοιχτό, δημόσιο, δημοκρατικό.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 σχόλια:

  1. Θέλουμε δήμαρχο θεληματάρη?

    που "έχει το γραφειο του ανοιχτό για όλους τους Κεφαλονίτες;"

    που σε περιμένει στην ...αναγκη να σε ...βοηθησει?

    που είναι ακόμη στο "δι ενεργείων μου"?

    που μας αντιμετωπίζει ως ποπολάρους - έχει ο αφέντης έχετε όλοι!

    αντε σπιτάκια σας. ώρα για δουλεια! με νόμους και κανόνες που θα τους σέβονται όλοι.

    το ...σακουλευτήκατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κεφαλονιά θέλει Δήμαρχο!
    Όλοι ανοιχτά στηρίζουμε Μάρκο Κοτσιλίνη!
    Δεν δίνουμε συνέχεια στην μιζέρια και στην ρεμούλα αυτού του τόπου!
    Για την Κεφαλονιά της Νέας Εποχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρυβεται δε το λες. Δουλευει με συστημα. Την αιτηση σας την επεξεργαζεται η ομαδα Παριση.
    Την εχει σπασει σε υπο-αιτήσεις για να την αναλυσει καλυτερα. Ξερετε, αυτη η ομαδα που τον επεισε - και τον Αλεκο και ολο τον συνδυασμο - οτι αν δε βγει απο την πρωτη Κυριακή θα παρει 42% και 10% διαφορα.
    Αυτα ακουγανε οι παρατρεχαμενοι και ετοιμαζαν στο δρομο την αμεση λύση ενός τεραστιου προβλήματος: Που θα ειναι το γραφειο του δημάρχου. Και η λύση βρεθηκε. θα κανουμε το κτιριο της Τραπεζας Ελλαδος γραφειο του δημαρχου.
    Τι τα θελουμε τα μουσεια. Λες και παει κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.