Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Φορέας Διαχείρισης Αίνου - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι, 15.07.2011
Αρ. Πρωτ.:459

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, μετά την ολοκλήρωση δύο πρόσφατων διαγωνισμών μέσω ΑΣΕΠ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη 6 νέων μελών προσωπικού.
Τα 4 είναι οι κ.κ. Μιχαήλ Ξανθάκης (ΠΕ Δασολόγος), Παναγιώτης Μινέτος (ΤΕ Δασοπόνος), Ελισάβετ Μαγδαληνού (ΔΕ Διοικητικός/Γραμματέας), Κων/νος Βολτέρας (ΔΕ Ειδικός Δασικής Προστασίας), οι οποίοι προσελήφθησαν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με διάρκεια σύμβασης 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.

Τα άλλα 2, οι κ.κ. Γεώργιος Δευτεραίος (ΤΕ Δασοπόνος) και Ιωάννα Ελευθεράτου (ΔΕ Επιμελήτρια/Ξεναγός Εθνικών Δρυμών και Χώρων Αναψυχής) προσελήφθησαν με διάρκεια σύμβασης από την ημ/νία πρόσληψης και μέχρι την 31/10/2011.

Οι δύο διαγωνισμοί διενεργήθηκαν μέσω ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της πράξης που υλοποιεί ο Φορέας και η οποία έχει ενταχθεί στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. (ΕΣΠΑ 2007-2013). Στις 11.07.011 τα νέα μέλη υπέγραψαν τις συμβάσεις τους και πλέον το προσωπικό του Φορέα μας αριθμεί 9 άτομα.

Αισιοδοξούμε ότι οι παραπάνω προσλήψεις θα ενισχύουν ουσιαστικά το δύσκολο και σημαντικό έργο της επόπτευσης-φύλαξης του Εθνικού Δρυμού Αίνου, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Επίσης, θα επιτρέψουν την ορθότερη σχεδίαση και αποτελεσματικότερη υλοποίηση των δράσεων καταγραφής, παρακολούθησης και αειφορικής διαχείρισης της βιοποικιλότητας της προστατευόμενης περιοχής, καθώς και των δράσεων ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.του Φορέα Διαχείρισης Ε.Δ. Αίνου
Καθηγήτρια Γεωργία Καμάρη

Τμήμα του νέου προσωπικού μετά από συλλογή απορριμμάτων στον Αίνο (14-07-2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.