ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Ιανουαρίου 2013
- 14:00-14:30 Έναρξη (Ανδρέας Βιτωράτος)
- 14:30-15:30 Μετασυλλεκτική μεταχείριση και συντήρηση των προϊόντων της παραδοσιακής διατροφής [Α΄] (Γεωργία Λιοσάτου)
- 15:30-16:30 Μετασυλλεκτική μεταχείριση και συντήρηση των προϊόντων της παραδοσιακής διατροφής [Β΄] (Γεωργία Λιοσάτου)
- 16:45-17:45 Επιχειρηματικότητα και καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και νησιωτική κουλτούρα [Α΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
- 17:45-18:45 Επιχειρηματικότητα και καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και νησιωτική κουλτούρα [Β΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
- 18:45-19:45 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης (Άννα Καλούσιου)
ΤΡΙΤΗ 22 Ιανουαρίου 2013
- 14:00-15:00 Πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα – Διατροφική ασφάλεια, Ποιότητα και Υγεία [Α΄] (Άννα Καλούσιου)
- 15:00-16:00 Πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα – Διατροφική ασφάλεια, Ποιότητα και Υγεία [Β΄] (Άννα Καλούσιου)
- 16:15-17:15 Η αγροτική παράδοση στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα – Σύνδεση της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τη διατροφή των κατοίκων [Α΄] (Ευαγγελία Παρίση)
- 17:15-18:15 Η αγροτική παράδοση στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα – Σύνδεση της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τη διατροφή των κατοίκων [Β΄] (Ευαγγελία Παρίση)
- 18:30-19:30 Θρεπτική αξία της παραδοσιακής διατροφής στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα (Χριστιάνα Αναλυτή)
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιανουαρίου 2013
- 14:00-15:00 Επεξεργασία, Μεταποίηση και Ενέργειες Αύξησης Προστιθέμενης Αξίας στα προϊόντα της παραδοσιακής διατροφής (Γεωργία Λιοσάτου)
- 15:00-16:00 Οι σύγχρονες μέθοδοι μαγειρικής στην παρασκευή των παραδοσιακών συνταγών – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (Ευαγγελία Παρίση)
- 16:15-17:15 Οργάνωση και Διοίκηση μικρών επιχειρήσεων εστίασης [Α΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
- 17:15-18:15 Οργάνωση και Διοίκηση μικρών επιχειρήσεων εστίασης [Β΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
- 18:30-19:30 Χρήση του Διαδικτύου ως μέσο πληροφόρησης για τις εξελίξεις στο χώρο εστίασης και διατροφής, αλλά και ως εργαλείο μάρκετινγκ για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών εστίασης – Ο ρόλος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών (Αγησίλαος Κονιδάρης)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.