Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Έναρξη Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Inbox - Πρόγραμμα


ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Ιανουαρίου 2013

  • 14:00-14:30 Έναρξη (Ανδρέας Βιτωράτος)
  • 14:30-15:30 Μετασυλλεκτική μεταχείριση και συντήρηση των προϊόντων της παραδοσιακής διατροφής [Α΄] (Γεωργία Λιοσάτου)
  • 15:30-16:30 Μετασυλλεκτική μεταχείριση και συντήρηση των προϊόντων της παραδοσιακής διατροφής [Β΄] (Γεωργία Λιοσάτου)
  • 16:45-17:45 Επιχειρηματικότητα και καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και νησιωτική κουλτούρα [Α΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
  • 17:45-18:45 Επιχειρηματικότητα και καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και νησιωτική κουλτούρα [Β΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
  • 18:45-19:45 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης (Άννα Καλούσιου)


ΤΡΙΤΗ 22 Ιανουαρίου 2013

  • 14:00-15:00 Πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα – Διατροφική ασφάλεια, Ποιότητα και Υγεία [Α΄] (Άννα Καλούσιου)
  • 15:00-16:00 Πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα – Διατροφική ασφάλεια, Ποιότητα και Υγεία [Β΄] (Άννα Καλούσιου)
  • 16:15-17:15 Η αγροτική παράδοση στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα – Σύνδεση της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τη διατροφή των κατοίκων [Α΄] (Ευαγγελία Παρίση)
  • 17:15-18:15 Η αγροτική παράδοση στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα – Σύνδεση της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τη διατροφή των κατοίκων [Β΄] (Ευαγγελία Παρίση)
  • 18:30-19:30 Θρεπτική αξία της παραδοσιακής διατροφής στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα (Χριστιάνα Αναλυτή)


ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιανουαρίου 2013

  • 14:00-15:00 Επεξεργασία, Μεταποίηση και Ενέργειες Αύξησης Προστιθέμενης Αξίας στα προϊόντα της παραδοσιακής διατροφής (Γεωργία Λιοσάτου)
  • 15:00-16:00 Οι σύγχρονες μέθοδοι μαγειρικής στην παρασκευή των παραδοσιακών συνταγών – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (Ευαγγελία Παρίση)
  • 16:15-17:15 Οργάνωση και Διοίκηση μικρών επιχειρήσεων εστίασης [Α΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
  • 17:15-18:15 Οργάνωση και Διοίκηση μικρών επιχειρήσεων εστίασης [Β΄] (Σπύρος Παπαδάτος)
  • 18:30-19:30 Χρήση του Διαδικτύου ως μέσο πληροφόρησης για τις εξελίξεις στο χώρο εστίασης και διατροφής, αλλά και ως εργαλείο μάρκετινγκ για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών εστίασης – Ο ρόλος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών (Αγησίλαος Κονιδάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.